Kontakt

Erfarna och driftiga medarbetare

Tveka inte att kontakta oss
Pontus Torstensson
VD
M.Sc i livsmedel- och bioteknologi från Lunds Tekniska Högskola. Lång erfarenhet som affärsområdeschef inom rekrytering och konsultverksamhet med ansvar för Life Science området. Stor kunskap av rekrytering och personbedömning till nyckelpositioner, leda, utveckla organisationer och ledningsgrupper. Tidigare även verksam inom läkemedelsindustrin där Pontus har haft ett flertal chefspositioner inom marknadsföring och försäljning på olika företag. Är utbildad användare av Cubiks tester och urvalsverktyg.
pontus.torstensson@mimerex.com
Telefon:+46 70 360 38 76
Tomas Guinchard
Grundare och Styrelseordförande
B.Sc i ekonomi från Uppsala Universitet. Innovatör, entreprenör och grundare av Kinchard Consulting och Adxto koncernen. Involverad i olika start-up bolag inom Life-Science. 30 års erfarenhet av affärsutveckling och rekrytering/konsultverksamhet. Tomas har även arbetat inom marknad och försäljning på läkemedelsföretag. Även verksam som styrelseledamot och styrelseordförande i flera bolag.
tomas.guinchard@mimerex.com
Maria Ericson
Business Development Manager
M.Sc i ekonomi från Handelshögskolan, Göteborgs Universitet. 20 års erfarenhet från läkemedelsindustrin från olika ledarroller inom försäljning, marknadsföring och affärsutveckling. Stor erfarenhet av ledarskap, organisationsutveckling, och att utveckla högpresterande organisationer. Är diplomerad ICF coach. Är utbildad användare av Cubiks tester och urvalsverktyg.
maria.ericson@mimerex.com
Telefon: +46 73 033 59 69
Karin Pelagalli
HR- och Marknadspartner
Stor kunskap från läkemedelsindustrin inom försäljning och marknad. Flera års erfarenhet av rekrytering och konsultverksamhet med ett stort kontaktnätverk som hon byggt upp genom åren.
karin.pelagalli@mimerex.com
Telefon: +46 76 773 54 11
Torbjörn Carlsson
CFO
B.Sc i ekonomi från Uppsala Universitet. Torbjörn har mer än 10 års erfarenhet som CFO inom rekrytering/konsultverksamhet och Life-Science. Tidigare mångårig erfarenhet inom finansbranschen med personalledande positioner såsom kontorschef, analytiker och rådgivare. Även verksam som styrelseledamot.
torbjorn.carlsson@mimerex.com
Telefon: +46 70 649 50 90
Miia Enström
Ekonomiassistent
Vår klippa - med lång erfarenhet som ekonomiassistent. Tidigare verksam som sälj- och marknadsassistent på läkemedelsbolag. Miia har stor erfarenhet av kundservice och administration.
miia.enstrom@mimerex.com
Telefon: +46 70 650 04 31