Om oss

Vår vision

Mimerex ska bidra till innovation där verksamheter och individer utvecklas; vi tror på utveckling genom samarbete där teamet alltid levererar mer än individen.

Vår affärsidé

Mimerex utvecklar och erbjuder läkemedelsindustrin tids- och kostnadseffektiva lösningar inom försäljning och marknadsföring

Mimerex rekryterar och hyr ut kvalificerade konsulter med nyckelkompetens inom life -science och mot apotek. Vi jobbar inom sälj och marknad samt med medicinska & regulatoriska tjänster. Vår ambition är att hjälpa företag att optimera sin lönsamhet inom de områden vi anlitas inom. Vi erbjuder en kombination av erfarenhet, innovation och flexibilitet.

Mimerex är idag ett av de mest innovativa och väletablerade konsultbolagen inom life-science med mer än 20 års erfarenhet av konsulttjänster. Våra medarbetare har alla lång erfarenhet från olika befattningar från läkemedelsföretag, apotek, medicinteknik och rekrytering. Tillsammans har vi idag en gedigen branschkunskap och erfarenhet med ett mycket brett nätverk. Detta har gett oss förståelse för våra kunders och konsulters behov.

Mimerex är en del av Adxto Group. Vi finns representerade i samtliga nordiska länder med kontor i Stockholm och Helsingfors.

Bild på oss

Mimerex - en del av Adxto Group