Arbeta här

Ett långvarigt samarbete

På Mimerex söker vi ständigt nya konsulter inom sälj & marknad, market access, medicinska & regulatoriska tjänster. Vi är stolta över våra konsulter och måna om att de utvecklas, trivs och känner gemenskap i vår organisation. Vi jobbar kontinuerligt med trivsel genom utvecklande uppdrag och möjligheter till erfarenhetsutbyte samt gemensamma konsultaktiviteter som konferenser, AW, föreläsningar och utbildningar. Vi tror på långvariga samarbeten och på dig som person.

Varför jobba hos oss?

Mimerex erbjuder otroliga förmåner för dig som är konsult - en samhörighet, respekt och flexibilitet som få arbetsplatser kan erbjuda. ​​Vår ambition är att det ska vara kul att jobba. Glädje skapar motivation som i sin tur skapar resultat. Vi vet att våra konsulter besitter mycket kompetens som de kan bidra med. Vi är därför extra intresserade av vem just du är, din personlighet och vad du kan bidra med till teamet.

Olika anställningsformer

Som konsult på Mimerex kan du antingen vara fast anställd, anställd under en begränsad tid eller jobba som underkonsult. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och som konsult får du variation och utveckling i dina uppdrag i kombination med en trygg anställning. Vi har 20 års erfarenhet av konsultverksamhet och alltid nära samarbete med våra konsulter med regelbundna möten och avstämningar.

Se vår video om hur det är att jobba med oss

LEDIGA TJÄNSTER